Dimarts, 18 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les xifres d’aturats tornen a baixar aquest mes d’abril a l’Alt Penedès

La dades publicades dels registres d’atur corresponents al mes d’abril deixen la comarca de l’Alt Penedès amb una xifra de 5.406 aturats.

La xifra representa una taxa d’atur registral del 10’6% de la població activa i el que suposa una reducció de 67 persones menys a la llista d’aturats, respecte del mes de març. A Vilafranca el total d’aturats a l’abril és de 2.192, amb una baixada de 51 persones respecte el mes anterior. A Sant Sadurní són 516 els aturats i la baixada és de 22 persones, mentre que als Monjos i a Gelida es mantenen xifres gairebé idèntiques al mes anterior. Als Monjos amb 431 aturats i a Gelida amb 403.
Observant les dades en comparació al mes d’abril del 2018, es pot assenyalar una reducció molt lleugera del nombre d’aturats. A l’Alt Penedès de menys 39 persones en un any, mentre que a Vilafranca la reducció ha estat de menys 79 persones.
Respecte al conjunt de Catalunya, el mes d’abril l’atur va baixar en 14.142 persones, fet que representa un descens del 3,5 %. La xifra de persones desocupades s’ha tancat en 381.598.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: