Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’actriu Estel Solé serà l’encarregada de dirigir la subhasta de Firart

L’actriu Estel Solé serà l’encarregada de dirigir la subhasta de Firart

L’actriu, dramaturga, poeta i productora, Estel Solé serà l’encarregada de dirigir la subhasta de Firart que tindrà lloc l’1 de setembre al pati de l’escola Estalella Graells.

Com a actriu, Solé ha treballat en teatre, cinema i televisió i també com a docent impartint classes d’escriptura creativa i ha fet de reportera i presentadora de televisió i de productora teatral.

Actualment escriu al suplement cultural ‘Ara Play’ del Diari Ara i setmanalment fa una secció al programa ‘No ho sé’ de RAC1. Produeix esdeveniments culturals, fa de moderadora i presentadora en debats i actes institucionals i treballa al departament de Nous Continguts de Bitò Produccions.

Animals de companyia (Editorial Comanegra), és la seva primera dramatúrgia. La peça es va estrenar l’any 2012 en una casa particular de Barcelona i va estar-se representant durant dos anys per més de 100 cases particulars d’arreu de Catalunya. L’any 2014 la peça va fer una gira internacional, i posteriorment es va estrenar al Club Capitol de Barcelona on hi va fer dues temporades. En el camp de la narrativa ha publicat la novel·la ‘Si no puc volar’ que ja compta amb quatre edicions. Compta també amb dos llibres de poesia ‘Dones que somiaven ser altres dones’ Premi Amadeu Oller 2011, i ‘Si uneixes tot els punts’.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: