Dilluns, 9 de Desembre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La CUP de Vilafranca proposa municipalitzar serveis i potenciar la participació ciutadana

Aposten per la gestió municipal dels serveis públics per garantir transparència i reinversió dels beneficis en el propi municipi, i crear una regidoria de barris que potenciï la participació ciutadana

Des de la CUP volen introduir elements de democràcia directe en la gestió municipal, i per aquest motiu proposen potenciar la participació ciutadana, la transparència i la gestió pública dels serveis.

La número 2 de la llista de la CUP a Vilafranca, Maria Ramon, explicava que consideren que cal prioritzar les municipalitzacions dels serveis per garantir la gestió directa i evitar les externalitzacions i privatitzacions. Així, per exemple, recordaven que el 2022 finalitza la concessió per la gestió dels aparcaments en zona blava a la via pública i proposen municipalitzar-lo com a garantia de més control i sobirania sobre el servei així com possibilitar que els beneficis es reinverteixin a la vila.

Des de la CUP volen prioritzar la sobirania municipal, i consideren bàsic introduir perspectiva social, ecologista i feminista en la contractació pública. Aposten per crear una regidoria de barri per treballar amb la ciutadania i elaborar pressupostos participatius que tinguin present també una fiscalitat progressiva.

Programació

Ràdio Vilafranca

15:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
20:30
Esports 21
L'actualitat esportiva, amb Joan Sòria i Tito Boada

Penedès Televisió

17:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
17:30
Gaudeix la festa
Programa sobre cultura popular
18:00
L'informatiu LSC
L'actualitat diària, en llengua de signes catalana

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: