Dissabte, 20 de Juliol de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La CUP de Vilafranca proposa municipalitzar serveis i potenciar la participació ciutadana

Aposten per la gestió municipal dels serveis públics per garantir transparència i reinversió dels beneficis en el propi municipi, i crear una regidoria de barris que potenciï la participació ciutadana

Des de la CUP volen introduir elements de democràcia directe en la gestió municipal, i per aquest motiu proposen potenciar la participació ciutadana, la transparència i la gestió pública dels serveis.

La número 2 de la llista de la CUP a Vilafranca, Maria Ramon, explicava que consideren que cal prioritzar les municipalitzacions dels serveis per garantir la gestió directa i evitar les externalitzacions i privatitzacions. Així, per exemple, recordaven que el 2022 finalitza la concessió per la gestió dels aparcaments en zona blava a la via pública i proposen municipalitzar-lo com a garantia de més control i sobirania sobre el servei així com possibilitar que els beneficis es reinverteixin a la vila.

Des de la CUP volen prioritzar la sobirania municipal, i consideren bàsic introduir perspectiva social, ecologista i feminista en la contractació pública. Aposten per crear una regidoria de barri per treballar amb la ciutadania i elaborar pressupostos participatius que tinguin present també una fiscalitat progressiva.

Enquesta

Per part del CNI, els atemptats de Catalunya de 2017 van ser...

Programació

Ràdio Vilafranca

15:00
Via Mix
Música electrònica, amb Jordi Via i Joan Rubió
17:00
Tertúlies literàries
Núria Picas 'Ara o mai', amb Caterina Tallón
18:00
Posem-nos sèries
Sèries de TV de la mà de Cris&Clim

Penedès Televisió

15:15
Saníssim
Els greixos
15:30
Cuines del món
Deivid Lyubenov - Pebrots farcits de carn i arròs amb beixamel
15:45
El llargandaix
Programa sobre territori i natura

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: