Divendres, 19 de Juliol de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Junts per Catalunya presenta les 26 candidatures de l’Alt Penedès en un acte a La Granada

En un auditori ple d’alcaldables i candidats de les diferents llistes de Junts que es presenten a l’Alt Penedès es va fer l’acte previ a l’inici de la campanya electoral de cara a les municipals.

Un acte en que el candidat a l’alcaldia de La Granada feia d’amfitrió de les 26 candidatures que apleguen més de 400 persones a la nostra comarca i que sota el paraigua de Junts per Catalunya porten les seves propostes a gairebé tots els municipis de l’Alt Penedès.

El president comarcal del PdeCAT, Pere Pons remarcava que en aquesta ocasió havien tingut moltes facilitats per confegir les llistes i poder presentar-se en 26 dels 27 municipis de l’Alt Penedès. Unes candidatures amb molta gent que no havia estat fins ara en política, amb molta gent jove, però sumant també amb molta gent que té experiència en la gestió municipal. Destacava d’aquesta manera que eren una força amb clara vocació de govern, posant en valor la feina feta històricament per la formació, i la necessitat de continuar endavant.

En aquesta presentació de candidats hi eren presents també el diputat al Parlament de Catalunya Eduard Pujol, i el president del PdeCAT David Bonvehí. Ambdós van agrair l’esforç i compromís de totes les persones que van a les llistes de Junts al territori.

Bonvehí va remarcar que el Penedès és una comarca compromesa amb el país i amb el moment històric que s’està vivint. En aquest sentit explicava que la política real es fa als municipis, i que és des dels municipis que es pot transformar la realitat per fer possible el nou projecte de país.

Després dels parlaments es va cridar un a un els diferents candidats i candidates a les alcaldies de l’Alt Penedès per tal de fer-se per acabar una fotografia de família.

Enquesta

Per part del CNI, els atemptats de Catalunya de 2017 van ser...

Programació

Ràdio Vilafranca

20:30
Amplirock
Musical amb Oriol Romeu
21:00
Temps de festa
Musical amb Xavi Ruiz
22:00
La cara B
Música electrònica amb Albert Millan i Joan Pancorbo

Penedès Televisió

20:30
Copa Penedès TV
Vilafranca vermell - Arboç
21:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
21:30
On tot comença
Programa casteller

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: