Dissabte, 8 de Maig de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Junts per Catalunya presenta les 26 candidatures de l’Alt Penedès en un acte a La Granada

En un auditori ple d’alcaldables i candidats de les diferents llistes de Junts que es presenten a l’Alt Penedès es va fer l’acte previ a l’inici de la campanya electoral de cara a les municipals.

Un acte en que el candidat a l’alcaldia de La Granada feia d’amfitrió de les 26 candidatures que apleguen més de 400 persones a la nostra comarca i que sota el paraigua de Junts per Catalunya porten les seves propostes a gairebé tots els municipis de l’Alt Penedès.

El president comarcal del PdeCAT, Pere Pons remarcava que en aquesta ocasió havien tingut moltes facilitats per confegir les llistes i poder presentar-se en 26 dels 27 municipis de l’Alt Penedès. Unes candidatures amb molta gent que no havia estat fins ara en política, amb molta gent jove, però sumant també amb molta gent que té experiència en la gestió municipal. Destacava d’aquesta manera que eren una força amb clara vocació de govern, posant en valor la feina feta històricament per la formació, i la necessitat de continuar endavant.

En aquesta presentació de candidats hi eren presents també el diputat al Parlament de Catalunya Eduard Pujol, i el president del PdeCAT David Bonvehí. Ambdós van agrair l’esforç i compromís de totes les persones que van a les llistes de Junts al territori.

Bonvehí va remarcar que el Penedès és una comarca compromesa amb el país i amb el moment històric que s’està vivint. En aquest sentit explicava que la política real es fa als municipis, i que és des dels municipis que es pot transformar la realitat per fer possible el nou projecte de país.

Després dels parlaments es va cridar un a un els diferents candidats i candidates a les alcaldies de l’Alt Penedès per tal de fer-se per acabar una fotografia de família.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: