Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC situa aconseguir el tren regional a Vilafranca com a prioritat pels propers quatre anys

Pere Sàbat exposa que “Vilafranca ha de ser la capital de comunicació del Penedès i de l’eix de la C15, i això s’aconsegueix amb el tren regional”.

En el marc de la Trobada per la Vilafranca Republicana, Pere Sàbat, Victòria Claver, Josep Àlvarez i la candidata a l’alcaldia Mònica Hill van debatre sobre la mobilitat a la vila i la importància de què Vilafranca compti amb l’estació de trens regionals.
Sàbat exposa la necessitat d’aquesta infraestructura per dinamitzar àmbits com el comerç, el turisme i l’economia.
ERC proposa la creació de l’Autoritat del transport del Penedès, que hauria de coordinar i planificar la mobilitat dels transports públics a l’àmbit de la Vegueria.
Josep Àlvarez denuncia els retards crònics que pateix el servei de rodalies. Per Àlvarez cal que des de l’Ajuntament es faci pressió per posar fi a aquest mal servei. També ha insistit en que cal una reforma urgent de l’estació i que cal pressionar el govern espanyol perquè ho faci.

També es reclama una millora del servei pels estudiants de Vilafranca i la comarca que van a a la Universitat Autònoma de Barcelona, i proposen impulsar un bus que uneixi la comarca amb la Universitat.
Victòria Claver considera bàsic que el proper govern actuï construint grans consensos i acords i faci del diàleg permanent la seva bandera.
En aquest sentit la candidata a l’alcaldia Mònica Hill es compromet a tirar endavant els Acords de Ciutat, el primer dels quals serà sobre el tren regional.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: