Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC ha presentat els principals eixos del seu programa a Vilafranca

A l’acte hi participava la consellera d’Agricultura, Teresa Jordà.

Aquest dimarts ERC de Vilafranca va convocar un acte obert a la Plaça de Santa Maria, per donar detalls del conjunt de propostes que conté el seu programa electoral dels comicis municipals del proper 26 de maig.
Diferents membres de la llista van anar exposant els principals eixos que agrupen els continguts de les seves propostes.
Mònica Hill apunta que volen canviar les maneres d’actuar del govern, fomentant la participació ciutadana i el diàleg. També recorda la línia vermella que s’han marcat, assegurant que no pactaran amb els partits còmplices del 155.
La candidata explica també molts altres àmbits en els que es vol treballar per la millora de Vilafranca.
Entre d’altres propostes hi ha el projecte Vilafranca Ciutat de les Arts amb la rehabilitació de l’antic hospital, la construcció d’una segona biblioetca, o el canvi de model en la recollida selectiva d’escombraries.
La consellera d’Agricultura, Teresa Jordà, destaca l’esperit municipalista dels republicans i l’aval que suposa la feina feta als ajuntaments.
Jordà també va fer referència a la importància de les eleccions europees i va lamentar que Oriol Junqueras finalment no hagués pogut participar en el debat de TV3.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: