Dilluns, 20 de maig de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Els Xicots es plantegen poder fer el primer castell de 8 de la temporada per Fires

Aquest diumenge a la plaça de la Vila els Xicots afronten una de les primeres cites destacades de la temporada, amb la diada de Fires. La voluntat és fer castells de la gamma alta de 7 o el 4 de 8.

Un repte que el cap de colla Gabi Molero apuntava com a engrescador ja que en funció de com vagin els assaigs es podria dur a plaça el 4 de 8, el primer castell de vuit d’aquesta temporada.

Els Xicots aprofitaven aquesta trobada amb la premsa per presentar també la campanya camisses solidàries que engeguen aquest 2019 amb la voluntat de col·laborar amb entitats i associacions que duen a terme tasques solidàries. Com explicava el president del Xicots, Xavi Llenas, la voluntat és aprofitar els quatre punts de la temporada en que es lliuren camises als nous membres de la colla, per donar visibilitat a projectes solidaris. Aquest divendres es farà el lliurament a prop d’una trentena de nous castellers, i en el mateix acte es presentarà el projecte que el pallasso Anskari està preparant per anar a Moçambic.

Enquesta

Del Parlamet Europeu prefereixo els grups…

Programació

Ràdio Vilafranca

15:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
20:30
Esports 21
L'actualitat esportiva, amb Joan Sòria i Tito Boada

Penedès Televisió

16:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
16:30
Els esports
Futbol: Vilafranca - San Cristóbal
17:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: