Diumenge, 23 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els Monjos aprova convocar un concurs públic per cobrir vacants de parades del mercat setmanal

Els Monjos aprova convocar un concurs públic per cobrir vacants de parades del mercat setmanal

El darrer ple de l’actual mandat va servir per aprovar aquesta convocatòria que es va aprovar per unanimitat de tots els grups.

L’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos va aprovar amb el vot favorable de tots els grups municipals la convocatòria d’un concurs públic per tal que es puguin presentar sol·licituds a cobrir les vacants del mercat setmanal del municipi i que actualment ocupen eventuals. Un cop cobertes les places vacants actuals, la resta de sol·licituds passaran a formar part d’una borsa i podran optar a una plaça en el cas de traspàs de parades. A partir de la publicació d’aquesta aprovació els interessats tindran vint dies naturals per presentar tota la documentació necessària a l’Ajuntament.

L’última convocatòria de ple d’aquesta legislatura, dilluns dia 6 de maig, va servir també per donar compte del període mig de pagament, que se situa en 13,58 dies; de l’informe trimestral de morositat, de l’estat d’execució del pressupost i de la justificació de les assignacions dels grups municipals. A més, també es va incloure un punt amb caràcter d’urgència per sotmetre a votació una modificació de crèdit relacionada amb les obres de la pista poliesportiva.

La sessió plenària va finalitzar amb el balanç i comiat dels grups municipals en el que va ser el darrer ple de la legislatura 2015-2019.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: