Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca portaran la primera Torre de 8 de l’any al Dia del Graller

Aquest cap de setmana es celebren els actes del 26è Dia del Graller i com és habitual serà una primera oportunitat de veure actuar a casa els Verds.

El cap de colla, Toni Bach, apunta que amb les dates de Setmana Santa, aquest any l’inici de temporada ha estat més complicat i això fa que no es plantegin estrenar el 3 de 9 aquest cap de setmana. Faran castells de vuit on es pugui provar molta gent, i la Torre de vuit que serà el primer castell folrat de la temporada.

Els Verds volen afegir a la diada també el primer pilar de sis de l’any.
L’actuació d’aquest diumenge suposarà la primera oportunitat de veure els Castellers de Vilafranca a casa, i els castells de nou hauran d’esperar a la diada de Fires de Maig.
En relació als actes del Dia del Graller aquest divendres a les set de la tarda hi ha una cercavila amb el grup occità TRIPOUX , que també oferirà un concert al Casal Popular a la mitjanit. El dissabte a dos quarts de sis de la tarda, pels carrers del centre de la Vila, es fa una cercavila de la trobada d’escoles de gralla i timbal que acabarà amb un concert a la plaça de Jaume I.

A les vuit del vespre a Cal Figarot, es fa la presentació del llibre “El timbal mans petites”, a càrrec de l’autor Pere Olivé i a les a les 12 de la nit, a la plaça Jaume I hi haurà un concert amb el grup Fanfarra.
Diumenge es fan els actes centrals. A les 11 del matí des de Cal Figarot
sortiran en cercavila totes les colles participants al 26è Dia del Graller.
A dos quarts de dotze del matí a la plaça Sant Joan es farà el concert de les colles. Durant el concert, hi haurà la XVIa Fira de luthiers i l’Actuació dels Castellers de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: