Dimecres, 17 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca han provat gent nova en el Dia del Graller

L’actuació dels Castellers de Vilafranca a la plaça de Sant Joan va començar amb el 4 de 7 amb l’agulla.

Tot i que s’havia anunciat la possibilitat d’estrenar la primera torre de vuit amb folre, al final les dificultats d’assajar-la el divendres passat van fer que els Castellers de Vilafranca optessin per una actuació del Dia del Graller molt similar a la que havien fet a Martorell i aprofitar per fer molts castells de set on provar gent nova a les estructures.
El cap de colla, Toni Bach, explicava que amb la Setmana Santa i l’1 de maig, no hi ha hagut prou temps per assajar castells més grans i es mostrava satisfet amb el resultat final.

Bach espera poder recuperar el ritme normal d’assaigs a partir d’ara i planteja els primers castells de 9 per a la diada de Fires de Maig.

L’actuació dels Castellers de Vilafranca a la plaça de Sant Joan va començar amb el 4 de 7 amb l’agulla. Va continuar amb el 3 de 8, desprès de desmuntar-ne un primer peu. Va seguir amb la Torre de 7 i el 4 de 8. I al final van arribar els castells més grans. Un 10 de 7 i per cloure el Pilar de 6, tots descarregats.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: