Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca afronten la diada de Fires amb voluntat de fer algun castell de 9

En funció de com vagin els darrers assaigs els Verds volen fer la torre de 8 amb folre i el 4 de 8 amb agulla, que podrien acompanyar del seu primer castell de 9 de la temporada.

El cap de colla i el president dels Castellers de Vilafranca explicaven dimecres a Cal Figarot com afronta la colla la diada de Fires d’enguany, que ha arribat després d’un inici de temporada on els Verds no han pogut fer gaire assaigs de qualitat. Toni Bach comentava que la coincidència de les festes de Carnaval amb la proximitat de la Setmana Santa ha portat que pràcticament fins aquesta setmana no han pogut fer assaigs amb continuïtat. Tot i això reconeixia que han estat fent proves molt interessants i que han pogut rodar nous castellers.

De cara a Fires, explica que la intenció passa per la torre de 8 amb folre i el 4 de 8 amb agulla, dels que han estat fent bones proves; i que si hi ha una bona resposta en els darrers assaig es podria mirar de fer un primer castell de 9.

Per la seva banda, el president de la colla, Joan Badell, recordava que divendres es farà el lliurament de les camises als nous castellers. Badell explicava també que es posava aquesta setmana en marxa una campanya tant a nivell intern de la colla com de cara enfora, per potenciar sumar noves incorporacions i afrontar aquesta temporada amb energies renovades i l’objectiu de recuperar el lloc capdavanter en el mon casteller. El lema és ‘més verds’ i ja es pot veure a través de les xarxes socials.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: