Dimecres, 17 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els Castellers de Vilafranca actuen al Gran Premi de Catalunya de Fórmula 1

Els Castellers de Vilafranca actuen al Gran Premi de Catalunya de Fórmula 1

Castells de 7 per als Verds a Montmeló, en un cap de setmana on els Xicots també han assolit castells de 7 a Sant Feliu de Llobregat. La Jove completa un castell de 6 a Tremp

Els Castellers de Vilafranca s’han desplaçat aquest cap de setmana al Circuit de Catalunya a Montmeló, per actuar abans de la celebració del Gran Premi de Catalunya de Fórmula 1. A diferència de la seva actuació del 2014 en el mateix indret, on va fer castells de 8 de gamma alta, aquest any han completat castells de 7. En l’actuació davant la tribuna principal han descarregat el 5 de 7, el 7 de 7 i la Torre de 7. Minuts més tard i abans de la carrera, els verds han pogut actuar a la mateixa pista, on han descarregat el 3 i el 4 de 7 amb l’agulla de manera simultània.

Diada de rodatge per uns Castellers de Vilafranca que afrontaran la diada de Fires del proper diumenge amb menys castells de 8 que altres temporades. Caldrà per tant veure els assaigs d’aquesta setmana per saber si hi haurà o no castell de 9.

Rodatge amb castells de 7 també per als Xicots de Vilafranca, que avui s’han desplaçat fins a Sant Feliu de Llobregat per participar a les Festes de Primavera. Els vermells han completat el 5 de 7, el 4 de 7 i el 3 de 7, posposant també per la diada de Fires l’estrena dels castells de 8. També haurem d’estar atents a la setmana d’assaig dels Xicots. Avui han compartit plaça amb els Castellers de Mollet, amb el 3 de 7 i els Castellers de Sant Feliu amb el 5 de 6, com a millors castells.

Més complicada ha estat l’actuació d’aquest migdia de la Colla Jove Xiquets de Vilafranca a Tremp, on s’han desplaçat per actuar a la Fira de Primavera. Només ha pogut completar el 3 de 6, en una jornada on també ha fet un intent desmuntat de Torre de 6 i un intent de 3 de 6 amb l’agulla sense conseqüències. Han compartit diada amb la novella colla dels Malfargats del Pallars, que després de fer un intent desmuntat de 4 de 6, ha completat estructures de 5 pisos. Esperem que la jornada d’avui no compliqui les aspiracions de la Colla Jove de poder completar tres castells de 6 per la diada de les Fires vilafranquines.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: