Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El projecte Jolly Damper fa una mini gira de presentació començant per la Nau de Vilafranca

Jolly Damper segueix la seva gira a Barcelona i Londres.

Del 21 al 23 de maig, l’Espai Jove La Nau acollia el projecte artístic nascut al Penedès Jolly Damper. Al llarg de la residència es convidava a joves creadors, estudiants i públic a passar-hi i parlar amb tècnics, músics i autors per conèixer els entrallats de la producció. La residència artística culminava amb un concert íntim, tipus assaig general, amb públic convidat. L’acte final els servia per presentar el projecte i fer ús de La Nau com a espai artístic i creatiu.

La primera parada de Jolly Damper era a Vilafranca però divendres actuaven a la Sala Apolo de Barcelona i encara han de fer un tercer concert a Londres. Un dels objectius d’aquest projecte internacional és situar el Penedès al món.

Una vintena de joves va ser present a l’assaig obert de Jolly Damper a La Nau de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: