Divendres, 19 de Juliol de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Alumnes de 5 escoles de Catalunya es troben a Vilafranca participant en el projecte Bongoh

Bongoh és un projecte telemàtic en què diferents escoles participen en un joc de simulació, que forma part de la xarxa I-earn Pangea i en que 48 escoles catalanes hi fan projectes.

Cada grup-classe viu en una illa d’un arxipèlag anomenat BONGOH, i aquestes illes tenen la forma de les lletres de la paraula BONGOH. A través del joc els alumnes van treballant diferents àrees dins del currículum educatiu i fent-ho també de manera conjunta amb alumnes d’altres centres educatius. Margarita Guinó, de l’equip de coordinació de I-earn Pangea, comentava que s’acaben afrontant diferents matèries, sovint aprofitant les noves tecnologies.

Aquest dijous, els alumnes de les cinc escoles que enguany participen en el projecte es trobaven a Vilafranca i es podien conèixer després d’haver estat treballant en cada centre les diferents propostes. A banda de l’escola Sant Ramon de Vilafranca que feia d’amfitriona, hi havia alumnes de 5è i 6è de dues escoles de Barcelona, una de Badalona i una darrera de Sabadell.

La xarxa I-earn Pangea funciona al nostre país des de 1991, i actualment hi ha un total de 48 escoles que treballen projectes que hi estan relacionats.

Enquesta

Per part del CNI, els atemptats de Catalunya de 2017 van ser...

Programació

Ràdio Vilafranca

21:00
Temps de festa
Musical amb Xavi Ruiz
22:00
La cara B
Música electrònica amb Albert Millan i Joan Pancorbo
23:00
Penedès vespre
Informatiu diari

Penedès Televisió

21:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
21:30
On tot comença
Programa casteller
22:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: