Dimecres, 19 de Febrer de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Alumnes de 5 escoles de Catalunya es troben a Vilafranca participant en el projecte Bongoh

Bongoh és un projecte telemàtic en què diferents escoles participen en un joc de simulació, que forma part de la xarxa I-earn Pangea i en que 48 escoles catalanes hi fan projectes.

Cada grup-classe viu en una illa d’un arxipèlag anomenat BONGOH, i aquestes illes tenen la forma de les lletres de la paraula BONGOH. A través del joc els alumnes van treballant diferents àrees dins del currículum educatiu i fent-ho també de manera conjunta amb alumnes d’altres centres educatius. Margarita Guinó, de l’equip de coordinació de I-earn Pangea, comentava que s’acaben afrontant diferents matèries, sovint aprofitant les noves tecnologies.

Aquest dijous, els alumnes de les cinc escoles que enguany participen en el projecte es trobaven a Vilafranca i es podien conèixer després d’haver estat treballant en cada centre les diferents propostes. A banda de l’escola Sant Ramon de Vilafranca que feia d’amfitriona, hi havia alumnes de 5è i 6è de dues escoles de Barcelona, una de Badalona i una darrera de Sabadell.

La xarxa I-earn Pangea funciona al nostre país des de 1991, i actualment hi ha un total de 48 escoles que treballen projectes que hi estan relacionats.

Programació

Ràdio Vilafranca

04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
07:00
Notícies en xarxa
Informació general
08:00
Penedès matí
Informatiu diari

Penedès Televisió

06:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
06:30
Tot jazz
Louis Armstrong i les cobles-orquestra-jazz
07:00
Notícies en xarxa
Informació general del país

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: