Dissabte, 25 de Setembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vinyet Crivillés, ha presentat el seu primer llibre Un tros de cel

L’acte va servir per inaugurar la nova Sala Pompeu Fabra de l’Agrícol.

Vinyet Crivillés presentava el llibre ‘Un tros de cel’ el passat divendres a la Sala Pompeu Fabra del Centre Artístic Penedès. Acompanyaven a l’autora la professora de literatura i crítica literària Anna Ruiz Mestres i alumnes de batxillerat de l’Escola Intermunicipal del Penedès. L’acte estava organitzat per la Secció literària de l’Agrícol i servia per inaugurar el nou espai d’activitats de l’Agrícol, amb el nom de Sala Pompeu Fabra. Per això va obrir l’acte el president de l’entitat, Joan Cuscó, recordant que sempre ha estat un espai obert a les activitats culturals. El llibre ‘Un tros de cel’ és fruit del treball de recerca de la jove estudiant.

És un viatge iniciàtic d’un adolescent rebel que necessita retrobar-se a sí mateix i saber què hi fa en aquest món, per això li cal sortir de la pressió familiar, d’un ambient que no suporta més, per saber que hi ha una altra persona dins seu que l’empeny amb força cap a la joventut i la maduresa. Però no només això, el llibre és un mar de sensibilitat i d’art al costat de la recerca de diferents ciutats que descobrirà en aquest periple. La facilitat de l’autora per moure’s en el camp de la música i de la literatura universal, donen una mirada àmplia a la novel·la.

Vinyet Crivillés, té dinou anys i viu a Subirats. Actualment cursa el primer any d’Estudis Literaris a la Universitat de Barcelona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: