Dijous, 16 de Juliol de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Univers Penedès organitza un acte solidari aquest cap de setmana per recollir suport econòmic

Dissabte nit hi haurà diversos concerts i diumenge al matí activitats per tota la família. Tots els actes es fan al pati de l’Institut Milà i Fontanals de Vilafranca.

Dissabte al vespre i diumenge al matí el pati de l’Institut Milà i Fontanals acollirà aquest acte que organitza l’Associació Univers Penedès de persones amb diversitat funcional i que vol aconseguir recollir fons que ajudin a cobrir les despeses de les colònies que organitzen tant per Setmana Santa com a l’estiu per els seus usuaris.

Com explica la presidenta d’Univers Penedès, Laura Parés, es tracta d’unes activitats que són molt positives per els infants de l’associació, i que no totes les famílies poden cobrir.

Dissabte les activitats s’iniciaran a partir de 2/4 de 9 del vespre, amb l’actuació de clown de Somiatruites, l’actuació musical del grup Subversius i finalment l’orquestra Mitjanit fins a 2/4 de 2 de la matinada.

Diumenge les portes del pati del Milà i Fontanals s’obriran a 2/4 de 10 del matí amb la xaranga Hopeta Street Band, després es farà una rifa amb divers material discogràfic que ha cedit The Pingüins Reggae per xics i es finalitzarà el matí amb les PD Parpel’s i vermut popular.

Parés explica que al lalrg del cap de setmana també es podrà adquirir marxandatge d’Univers Penedès, com unes samarretes i unes bosses amb la frase «un món on diversitat és part de nosaltres», i que han estat decorades per els mateixos usuaris de l’associació.

Univers és el primer cop que organitzen una activitat d’aquest tipus, i remarquen que els han portat molta feina, però també moltes il·lusions. Han volgut agrair la participació desinteressada de tots els grups que actuaran i conviden a tothom a acostar-se al pati del Milà i Fontanals per gaudir de la festa que volen sigui un exemple d’inclusió social.

Les entrades anticipades es poden adquirir en diferents establiments de Vilafranca al preu de 3€, i tant dissabte nit com diumenge matí al mateix espai del Milà al preu de 5€.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: