Dijous, 23 de maig de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Una jornada formativa sobre ‘startup’ ajuda a promoure-les i conèixer la seva realitat

Conèixer les empreses emergents que hi ha a l’Alt Penedès i en quins àmbits de treball centren els seus esforços era un dels objectius de la sessió.

Organitzada per l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca i l’Agència per la Competitivitat de l’Empresa de la Generalitat, ACCIÓ, la jornada volia servir per orientar les startup ja existents a l’Alt Penedès i aquelles que vulguin constituir-se.

En aquest sentit, el regidor de Promoció Econòmica, Joan Manel Montfort, comentava que estaven satisfets d’acollir una jornada d’aquestes característiques, i destacava que és el primer cop que se centren en aquest àmbit. Un dels principals objectius és conèixer quines ‘startup’ o empreses emergents hi ha a la comarca, i en quins àmbits treballen. Montfort recordava també que amb el Projecte d’Especialització i Competitivitat Territorial que desenvolupa Vilafranca sota el lema de Penedès Sostenible i Saludable es fa també una aposta per la innovació i la investigació.

Des d’ACCIÓ la intenció és aportar coneixement a les startup que hi ha a la comarca, i explicar també les fases que han de seguir per poder créixer i tenir èxit. La delegada d’ACCIÓ a l’Alt Penedès, Garraf i Maresme, Cristina Fabián, comentava que es vol també detectar quines empreses hi ha i en quins àmbits es mouen.

La quinzena d’assistents a la sessió van seguir les exposicions de Sergi Mora, tècnic d’ACCIÓ, que donava les indicacions sobre com posar en marxa una startup i els passos a seguir per mirar de desenvolupar-la amb èxit.

Enquesta

Del Parlamet Europeu prefereixo els grups…

Programació

Ràdio Vilafranca

22:00
Chelsea Hotel
Rock clàssic
23:00
Penedès vespre
Informatiu diari
23:30
El cinema de la setmana
La cartellera, amb Josep Ferrer i Toni Inglada

Penedès Televisió

22:45
El reportatge
Mostra de teatre Infantil. Fem 20 anys!
23:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
23:30
Retalls d'història
La Guerra de Successió i l'Onze de Setembre 1714

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: