Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Serveis Mèdics Penedès cedeix un parc mòbil d’educació viària a Vilafranca

Vilafranca serà la població on s’estrenarà aquest parc mòbil.

L’Ajuntament de Vilafranca i Serveis Mèdics Penedès han signat un conveni pel qual l’empresa cedeix un parc mòbil d’educació viària amb l’objectiu de promoure activitats formatives i d’aprenentatge per a la mobilitat segura adreçades a infants i joves. El conveni ha estat signat aquest dilluns al migdia per part del regidor de Seguretat Ciutadana, Joan Manel Montfort, i pel director de Serveis Mèdics Penedès Josep Panyella. Vilafranca serà la població on s’estrenarà aquest parc mòbil.

Joan Manel Montfort ha destacat que en els darrers anys s’ha donat un impuls important a les tasques d’educació viària, amb formació a les escoles a càrrec de la Policia Local, el conveni amb MAPFRE o l’activitat impulsada per Mutual de Conductors ‘Canvi de marxa’.

A totes aquestes iniciatives al voltant de la seguretat viària s’afegeix ara el parc mòbil de Serveis Mèdics Penedès: un circuit desmuntable que es pot situar al mateix centre educatiu o en algun espai públic proper i que potencia l’ús de la bicicleta com a mitjà de transport, la mobilitat sostenible i el respecte al medi ambient.

El doctor Josep Panyella ha posat èmfasi en la voluntat de SMP de “col·laborar amb les institucions per potenciar la formació i conscienciació en la conducció de vehicles i així disminuir la sinistralitat a la comarca de l’Alt Penedès”.

El parc mòbil d’educació viària de vint metres i mig per onze metres, i que es podrà cedir a d’altres municipis, consta de 5 bicicletes i 1 tricicle dissenyats per a l’ensenyament amb seient de fàcil regulació, cascs, i armilles reflectores, 20 senyals, 2 semàfors per vianants i vehicles, un circuit compost per 8 catifes, 3 passos de vianants, una catifa amb la llegenda STOP i línia de detenció, 20 cons per a suport d’exercicis que realitzi l’educador, una rotonda central i 2 semàfors.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: