Dissabte, 23 de Gener de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Nit de l’Empresa enguany tindrà lloc a Codorníu

La Nit de l’Empresa és la trobada empresarial organitzada per la FEGP.

L’acte es celebrarà el divendres 26 d’abril, a dos quarts de nou del vespre a Sant Sadurní. L’esdeveniment tindrà dues parts molt marcades. La primera serà en format d’auditori, davant l’escenari instal·lat al Celler Gran. Serà el moment de desvetllar el palmarès dels Premis FEGP i els guardons concedits pels col•lectius Dones d’Empresa i Joves d’Empresa, com també el nom de la companyia que rebrà el Gran Premi FEGP 2019. En aquest primer episodi de La Nit també es farà homenatge a empreses que compleixen un aniversari significatiu. A la segona part es servirà el sopar de gala.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: