Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La brigada de l’Ajuntament d’Olèrdola adequa un mirador a Sant Miquel

La brigada de l’Ajuntament d’Olèrdola adequa un mirador a Sant Miquel

Aquesta setmana la Brigada de l’Ajuntament d’Olèrdola està finalitzant els treballs d’urbanització d’un mirador al carrer Fondalada de la Seguera de Sant Miquel d’Olèrdola.

Es tracta d’un estratègic que permet gaudir d’excel·lents vistes al Parc d’Olèrdola. S’ha anivellat el terreny i s’ha col·locat graves per a una bona conservació en cas de pluja. Els treballs contemplen la instal·lació de dues taules de pícnic, barana, paperera i tres bancs.

De manera gairebé simultània a l’inici d’aquesta intervenció a Sant Miquel, la Brigada ha realitzat treballs d’arranjament de la plaça de Can Trabal. Mitjançant una plataforma elevadora, es va procedir a l’extracció d’un pi que causava desperfectes a la via i la brigada va reconstruir un mur de contenció i va reforçar el mur més baix de pedra per a tenir-lo en bon estat de conservació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: