Diumenge, 16 de Juny de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca
Els granadencs Sergi Cols i Marc Mestres participen en un un raid humanitari al Marroc

Els granadencs Sergi Cols i Marc Mestres participen en un un raid humanitari al Marroc

Sergi Cols i Marc Mestres s’endinsaran aquest dijous a l’Oasis Raid, prova d’orientació i motor que homenatja les grans travesses motoritzades per Àfrica.

Són vuit dies recorrent el paisatge canviant del Marroc, seguint un itinerari únic que posarà a prova la seva resistència física i mental i la mecànica del vehicle, un Seat Marbella habilitat per a la ocasió i que compta amb els logos de totes les empreses patrocinadores, la majoria d’elles de la Granada.
Un pilar bàsic de l’Oasis Raid és la solidaritat amb els habitants desafavorits dels territoris per on transcorre. Amb el pas pel Marroc aportaran el seu granet de sorra carregant al cotxe material solidari que entregaran a les zones més desafavorides que la “Asociación Felicidad Sin Fronteras” ha localitzat.
Aquest passat dissabte van organitzar un vermut al Centre Cívic de la Granada perquè servís de punt de recollida de material per distribuir durant el raid. Van recollir 37,5kg de material escolar; 49,5kg de roba d’abric; 10kg d’ulleres graduades i 11kg de material farmacèutic que incloïen unes crosses i un caminador. L’entrega de material va anar a càrrec dels veïns i de l’Ajuntament de la Granada, d’entitats com el Club de Futbol La Granada i en el cas de les ulleres, per part d’Òptica Universitària. En total, 108kg de material que distribuiran a les zones més desfavorides del Marroc. Es pot seguir les evolucions dia a dia de la seva travessa mitjançant el seu perfil d’Instagram: @granaraid.

Enquesta

El millor pacte municipal pel bé de Vilafranca seria…

Programació

Ràdio Vilafranca

20:00
Feeling Rock
Les sensacions del rock, amb Josep Fleitas
21:00
Va de castells
Tota l'actualitat castellera, amb Pep Ribes
22:00
Sons a cau d'orella
Havanera i cant de taverna

Penedès Televisió

20:30
El gloriós
Figuetaires, Cercolets i Banda de Música
21:00
Músics de Vilafranca
Antoni Nogués Torras (1820-1882)
21:15

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: