Dijous, 18 d'abril de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

El Rotary Club reconeix l’esforç de tres estudiants i la trajectòria de Miguel A. Torres

Les estudiants reconegudes van ser Neus Arbós, Alexandra Girón i Irene Cusiné, dels instituts Eugeni d’Ors, les dues primeres, i Alt Penedès, la darrera.

El Rotary Club de Vilafranca va celebrar el divendres al vespre al Claustre de Sant Francesc l’entrega dels premis als millors estudiants de batxillerat del curs 2017 – 2018 i el premi a la trajectòria professional.

Les estudiants reconegudes van ser Neus Arbós, Alexandra Girón i Irene Cusiné, dels instituts Eugeni d’Ors, les dues primeres, i Alt Penedès, la darrera.

El president del Rotary Club Vilafranca, David Amorós, explicava que l’entitat que representa vol estar al costat dels estudiants que s’esforcen per assolir l’excel·lència.

L’acte també va comptar amb el reconeixement a la trajectòria professional de Miguel Agustín Torres, actual president de Família Torres.

Torres es mostrava molt agraït pel reconeixement i content per la feina que fa el Rotary a la comarca.
L’acte va comptar amb la presència de la regidora d’Ensenyament de l’Ajuntament de Vilafranca. Xell Montserrat va destacar la importància de valorar l’esforç i les capacitats dels estudiants.

Rotary Club de Vilafranca està format per una quarantena d’empresaris i professionals del Penedès, que representen els diferents sectors econòmics i socials existents a la zona.

Enquesta

La campanya electoral em pot fer canviar la intenció de vot...

Programació

Ràdio Vilafranca

15:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
20:20
Futbol en directe
Vilafranca - Europa

Penedès Televisió

16:30
Esport comarcal
Futbol: Les Cabanyes - Atlètic Vilanova
17:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
17:30
Aventura't
Activitats i esports a l'aire lliure

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: