Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PSC basa el programa en els eixos «Vilafranca per viure, treballar, gaudir i avançar»

El PSC treballa un programa per les municipals al voltant dels eixos Vilafranca per «viure, treballar, gaudir i avançar».

El PSC de Vilafranca presentarà la seva candidatura a les eleccions municipals del 26 de maig el proper 29 d’abril, tot just després de les eleccions generals. De moment, però, els socialistes han presentat l’esborrany del programa sobre el qual seguiran treballant amb 160 propostes concretes articulades al voltant dels eixos «Vilafranca per viure, treballar, gaudir i avançar».

El candidat a l’alcaldia, Francisco Romero, va avançar aquestes propostes aquest dilluns en roda de premsa acompanyat pels actuals regidors Miquel Medialdea i Montse Arroyo, que ocuparan els llocs 4 i 5 de la llista; Toni Alsina, que serà el número 7; i una nova incorporació, Sergio Sánchez, que serà el número 11 de la llista. Es va excusar la presència de Foix Sogas, que ocuparà el número 8 de la llista del PSC a les municipals.

En l’eix Vilafranca per viure, Montse Arroyo va insistir en garantir uns serveis de salut de qualitat i universals i uns serveis socials per la inclusió i la cohesió. Va destacar la importància de tenir cobertes les necessitats de la gent gran i de treballar per la igualtat i pel dret en l’habitatge.

En l’eix Vilafranca per treballar, Sergio Sánchez va parlar sobretot de la innovació com a via per impulsar la ocupació de qualitat. Una proposta que es vol articular al voltant de la creació d’un consell de ciutat per la innovació que ofereixi solucions a curt i a llarg termini.

Per la seva part, Toni Alsina va explicar que cal buscar una nova ubicació per a la caserna de la Policia Local en un indret accessible i va avançar una de les propostes clau del programa: els plans integrals per barris que garanteixin un manteniment complet i preventiu, enlloc d’actuar només quan hi ha problemes concrets.

Finalment, Miquel Medialdea, que ha estat el coordinador del programa, va parlar de la proposta de recuperar una subvenció per a adequar els locals d’aquelles entitats que tinguin local propi, tot remarcant la importància que tenen les entitats per a la societat vilafranquina.

El grup socialista preveu difondre les propostes del seu programa a través de les xarxes socials després de setmana santa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: