Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cal recollir els comandaments per a la nova pilona del carrer de Puigmoltó

La pilona entrarà en funcionament el proper 23 d’abril, i per poder accedir a la zona a través del carrer Puigmoltó caldrà disposar d’un comandament per poder-la accionar.

A partir del dia 23 d’abril entrarà en funcionament la pilona automàtica que s’ha instal·lat al carrer de Puigmoltó, a la cruïlla amb el carrer de Sant Jocund, per protegir les entrades i sortides de l’alumnat de les escoles Estalella i Graells, i Vedruna-Sant Elies.

Aquesta pilona funcionarà els dies lectius de les escoles entre 3/4 de 9 i 1/4 de 10 del matí, i entre 1/4 de 5 i 1/4 de 6 de la tarda.

Les persones i establiments comercials que disposen d’aparcaments particulars a la zona tenen dret a obtenir gratuïtament un comandament per tal de poder accedir al seu aparcament en l’horari esmentat.

Les persones i establiments que ja disposin de comandament per accedir a la mateixa zona de l’illa de vianants a través d’altres pilones no cal que recullin un nou comandament.

Per a qualsevol consulta i per a la recollida de comandaments, cal adreçar-se a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, a la planta baixa de l’Ajuntament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: