Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest divendres tindrà lloc la Cantada de Caramelles de Vilafranca al claustre dels Trinitaris

La tradicional cantada de caramelles de Vilafranca presenta enguany dues novetats destacades.

La primera i principal és el dia de celebració, enlloc de l’habitual dissabte després de Setmana Santa, en aquesta ocasió es farà en divendres. L’altre canvi és la ubicació, que en aquest cas serà al claustre dels Trinitaris.
Així, doncs aquest divendres se celebrarà la 51a edició de la cantada de Caramelles de Vilafranca. Un total de sis formacions corals participaran en aquesta tradicional trobada que des de fa uns anys se celebra la setmana posterior a la festivitat de la Pasqua Florida.
Tradició i noves tendències, amb caramelles típiques, adaptacions de temes coneguts i cançons amb temàtica local, coincidiran al recentment restaurat espai del claustre dels Trinitaris de la mà de sis grups de cantaires generacionalment ben variat. Els grups seran La Societat Coral El Penedès, la coral del casal d’Avis del Tívoli, l’Agrupament Escolta Pere II i Sta. Maria de Foix, el Moviment Infantil de Vilafranca MIV, el grup Tornavisos i la nova incorporació del grup infantil Tornavisos Kids.
La cantada de caramelles està organitzada pel Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca, tindrà lloc al claustre dels Trinitaris i començarà a dos quarts de vuit del vespre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: