Diumenge, 26 de Maig de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Ja es pot consultar la llista del cens de cara a les municipals i europees

Es poden consultar les llistes del cens electoral. A Vilafranca les persones que fins ara votaven a l’escola Pau Boada ho faran ja en les eleccions generals del 28 d’abril a l’Espai Jove La Nau.

Les llistes del cens electoral de cara a les municipals i europees del 26 de maig, estaran a disposició de les persones interessades a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Vilafranca fins el 15 d’abril.

El cens es va tancar el dia 30 de gener de 2019; per tant, totes les altes, baixes i canvis fets a partir del 31 de gener de 2019 no es reflecteixen en el cens. Les reclamacions per errors o per exclusió indeguda del cens es poden presentar en el mateix Ajuntament. Cal aportar el DNI, el passaport o el permís de conduir, i s’ha d’utilitzar un imprès normalitzat que es facilitarà gratuïtament.

Al web de l’Ajuntament també es podrà comprovar si una persona resident a Vilafranca està inscrita en el cens electoral i el lloc on pot exercir el dret de vot, mitjançant la introducció del seu número de DNI.

Aquest mecanisme dona informació del districte, secció, mesa, nom del col·legi i adreça on la persona pot exercir el dret de vot. Cal comprovar el local on correspon votar, ja que s’ha produït un canvi respecte d’anteriors processos electorals. Concretament, canvia el lloc de votació de les persones que fins ara votaven a l’escola Pau Boada, els quals exerciran el seu dret a vot en el col·legi electoral ubicat a l’Espai Jove “La Nau”. Aquest canvi ja serà operatiu en les Eleccions Generals de diumenge 28 d’abril.

Enquesta

Del Parlamet Europeu prefereixo els grups…

Programació

Ràdio Vilafranca

17:00
Mites de la cançó
'Festa Major' - La Trinca i molt més
18:30
La caixa de Pandora
Cultural del Centre de Dia en Salut Mental de Vilafranca
19:00
Corazón de Rock'n'Roll
Musical amb Josep Fleitas

Penedès Televisió

17:30
Famílies i escola
Diàlegs i debats sobre temes educatius
18:00
Especial Informatiu
Eleccions municipals: anàlisi prèvia
18:30
Poemes pel Penedès
Frederic Cuscó i Joan Parellada / Josep M Rovira, Pep Picas i Ramon Bernat-Mestres

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: