Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ja es pot consultar la llista del cens de cara a les municipals i europees

Es poden consultar les llistes del cens electoral. A Vilafranca les persones que fins ara votaven a l’escola Pau Boada ho faran ja en les eleccions generals del 28 d’abril a l’Espai Jove La Nau.

Les llistes del cens electoral de cara a les municipals i europees del 26 de maig, estaran a disposició de les persones interessades a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Vilafranca fins el 15 d’abril.

El cens es va tancar el dia 30 de gener de 2019; per tant, totes les altes, baixes i canvis fets a partir del 31 de gener de 2019 no es reflecteixen en el cens. Les reclamacions per errors o per exclusió indeguda del cens es poden presentar en el mateix Ajuntament. Cal aportar el DNI, el passaport o el permís de conduir, i s’ha d’utilitzar un imprès normalitzat que es facilitarà gratuïtament.

Al web de l’Ajuntament també es podrà comprovar si una persona resident a Vilafranca està inscrita en el cens electoral i el lloc on pot exercir el dret de vot, mitjançant la introducció del seu número de DNI.

Aquest mecanisme dona informació del districte, secció, mesa, nom del col·legi i adreça on la persona pot exercir el dret de vot. Cal comprovar el local on correspon votar, ja que s’ha produït un canvi respecte d’anteriors processos electorals. Concretament, canvia el lloc de votació de les persones que fins ara votaven a l’escola Pau Boada, els quals exerciran el seu dret a vot en el col·legi electoral ubicat a l’Espai Jove “La Nau”. Aquest canvi ja serà operatiu en les Eleccions Generals de diumenge 28 d’abril.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: