Diumenge, 24 de març de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Xavier Antich parla del moment actual en un conferència organitzada per Omnium

Aquest dijous al vespre a l’Espai Muriel Casals de Vilafranca ha tingut lloc un acte amb l’objectiu d’intentar interpretar quina és la situació viscuda a la societat catalana en els darrers anys.

Es tractava d’una conferència, organitzada per Òmnium Cultural, sota el títol de “D’on venim? On som? Cap on anem?” a càrrec del filòsof i membre de la Junta Nacional d’Òmnium Cultural, Xavier Antich.
Antich aportava la seva visió de l’escenari polític actual amb el punt de partida de fa més d’una dècada, i remarcant que la interpretació de l’escenari és molt complexa.

Xavier Antich també destacava que desprès dels esdeveniments i reaccions ocorregudes des de l’1 d’octubre, de la judicialització política i de la deriva política actual les emocions són a flor de pell, però que cal posar racionalitat en tot plegat.

Antich, és doctor en filosofia per la Universitat de Barcelona, professor titular d’Història de les Idees Estètiques i Teoria de l’Art a la Universitat de Girona i president de la Fundació Tàpies des del 2011.

Enquesta

La sentència del Suprem em pot fer canviar d'opinió…

Programació

Ràdio Vilafranca

01:00
Temps de festa
Musical amb Xavi Ruiz
02:00
Escolta això
Programa musical amb Joan González
03:00
Posem-nos sèries
Sèries de TV de la mà de Cris&Clim

Penedès Televisió

00:30
Caminant per Catalunya
Excursions pel territori
01:00
El taller de l'artista
David Ribas - artista plàstic
01:15
40 hectàrees
Dolors Roca

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: