Dijous, 4 de Juny de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Obertes les inscripcions a la 51a edició de la Cantada de Caramelles de Vilafranca

Obertes les inscripcions a la 51a edició de la Cantada de Caramelles de Vilafranca

La cantada es farà el proper 26 d’abril, al Claustre dels Trinitaris, i les inscripcions es poden fer fins el dia 12 d’abril.

El Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca obre la convocatòria per participar en la 51a Cantada de Caramelles de Vilafranca, que tindrà lloc divendres 26 d’abril, a 2/4 de 8 del vespre, al Claustre dels Trinitaris.

Els grups de cantaires, que poden ser de nois, de noies o mixtos podran oferir, fins a un màxim de 3 temes cadascun, un repertori lliure: caramelles i cançons tradicionals o versions adaptades de peces populars de la música actual.

Els grups o corals interessades a participar en la 51a Cantada de Caramelles de Vilafranca poden inscriure’s fins al 12 d’abril adreçant-se al Servei de Cultura de l’Ajuntament, a l’Escorxador de dilluns a divendres, de 9 a 2 del migdia i de 5 de la tarda a 9 de la nit, per correu electrònic a l’adreça , fins divendres 12 d’abril.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: