Dissabte, 4 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’escola Sant Josep valora positivament el projecte + Música

Aquesta escola s’ha afegit al projecte aquest curs, ara que les tres primeres escoles en posar-lo en marxa, Baltà Elias, Pau Boada i Mas i Perera, estan en el tercer curs del + Música.

L’escola Sant Josep és el quart centre que s’ha afegit al projecte + Música, que impulsa l’Ajuntament de Vilafranca conjuntament amb l’Escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet i el professorat de música de les escoles participants.

Aquesta escola s’ha afegit al projecte aquest curs, ara que les tres primeres escoles en posar-lo en marxa, Baltà Elias, Pau Boada i Mas i Perera, estan en el tercer curs del + Música.

Amb aquest projecte, professors i professores de l’escola municipal de música visiten setmanalment les aules i, en coordinació, amb les mestres de música de les escoles, ensenyen a l’alumnat des de 3r de primària a tocar un instrument i fer-ho en grup. Hi ha escoles que toquen instruments de vent metall i vent fusta i altres que toquen instruments de corda, com és el cas de Sant Josep.

Olga Morillo és la mestra de música de l’escola i explica que la reacció dels nois i noies al projecte és molt positiva i que han millorat molt ràpidament. Cal tenir en compte que van començar a tocar aquests instruments al setembre.

El projecte + Música és concebut des de l’Ajuntament com una aposta de ciutat, com explica la regidora d’Ensenyament Xell Montserrat. Montserrat destaca que, a través de la música, es poden treballar valors i capacitats aplicables a altres àmbits de la vida d’aquests nois i noies.

El projecte va néixer inicialment amb la idea de ser impulsat per l’Ajuntament durant els dos primers cursos. Ara, aquest període s’ha allargat a quatre cursos en total, però l’objectiu és que cada centre se’l faci seu un cop s’hagi consolidat dins l’activitat quotidiana de les escoles.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: