Dimecres, 1 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Associació de Veïns de Sant Julià declara persones no grates quatre ex-membres de la junta

Els fets es remonten a l’estiu de 2017, quan aquestes quatre persones van dimitir, i després es van detectar tot un seguit d’irregularitas a la comptabilitat de l’entitat.

Diumenge al matí l’Associació de Veïns de Sant Julià va celebrar assemblea ordinària on es va informar entre altres coses de la dimissió de 4 membres de la junta el juliol de l’any passat, i que han tingut repercussions a nivell econòmic i del funcionament del dia a dia de l’associació.

El seu president, Lluís Montané, recordava que el 19 de juliol, pocs dies després de la festa del barri, quatre dels membres de la junta van anunciar que deixaven els seus càrrecs. Poc després, revisant la documentació en la que aquestes persones tenien responsabilitats es van trobar amb que no hi havia ni la comptabilitat dels quatre darrers anys ni el llista de socis de l’entitat al dia.

Montané explica que el 2017 va haver-hi les primeres desavinences amb aquestes persones, quan l’assemblea de l’Associació va decidir canviar els criteris de suport a les diferents seccions, i fer-ne un repartiment més equitatiu. En aquell moment, recorda, van sorgir els primers problemes.

El president explica que de resultes de les inaccions i males accions d’aquestes quatre persones, l’Associació de Veïns de Sant Julià ha deixat d’ingressar uns 3.000 euros.

L’assemblea de l’Associació d’aquest passat diumenge va decidir en votació declarar aquestes quatre persones com a no grates a l’Associació, sempre i quan mantinguin la seva negativa a col·laborar i demanar disculpes per les situacions que han provocat.

Montané reconeix que feia temps que tenien sospites sobre que alguna cosa no acabava de funcionar, però no va ser fins després que pleguessin aquestes quatre persones i van revisar la documentació que han vist l’abast de tot plegat.

A banda d’aquesta qüestió es va presentar el pressupost i projectes d’activitats per el 2019.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: