Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Policia Local actualitza les fitxes de seguretat del comerç vilafranquí

La iniciativa vol actualitzar les dades de què disposa, i aprofitar per potenciar la comunicació amb el teixit comercial de Vilafranca.

Els agents de proximitat de la Policia Local de Vilafranca visitaran tots els establiments dels diferents barris per tal que actualitzin les dades de contacte i les relatives a seguretat. Així ho han anunciat el regidor de Seguretat Ciutadana i de Promoció Econòmica, Joan Manel Montfort, i l’inspector en cap de la Policia Local de Vilafranca, Albert Romero.

Montfort ha explicat que és una actuació de proximitat amb el comerç de la ciutat amb la voluntat d’establir vincles amb el sector comercial i obtenir dades de contacte de l’establiment, del titular i de la persona de contacte, i dades de seguretat com ara si disposen de sistema d’alarma, de magatzem o de sistema contra incendis.

Es visitaran els 825 establiments comercials existents a la vila i els agents de proximitat lliuraran personalment les fitxes amb la voluntat d’actualitzar i posar ordre a les dades de què disposa la Policia i d’interactuar i rebre del teixit comercial les seves necessitats, neguits i opinions com a sector.

Segons ha explicat l’inspector Romero, la voluntat és començar les visites a tots els barris per igual. Moltes vegades la Policia es troba amb incidències com portes obertes, danys a portes o aparadors fora de l’horari comercial i les dades de contacte de què disposen no estaven actualitzades.

Es busca també poder tenir un major i millor contacte amb el teixit comercial de Vilafranca.

Aquestes visites permetran doncs, obtenir informació de primera mà del sector comercial.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: