Diumenge, 23 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Crida Nacional fa la seva presentació a Vilafranca amb la voluntat de seguir sumant suports

La Crida Nacional per La República es presentava a Vilafranca per tal de consolidar la seva estructura i amb la voluntat de sumar persones al seu projecte d’unitat d’acció i política.

Divendres al vespre a Cal Bolet es feia l’acte de presentació a Vilafranca de la coordinadora provisional de l’Alt Penedès de la Crida, amb la voluntat de començar a desenvolupar-se a la comarca i treballar per aquest moviment. Un acte que va comptar amb Eduard Pujol, que va ser l’encarregat de fer-ne la presentació; i després es van fer intervencions de Marina Geli, des de la direcció política de l’associació; i de l’advocat Jaume Alonso Cuevillas entre altres.

Tot just abans de començar, Marina Geli explicava que la Crida pretén respondre a una demanda d’unitat d’acció i a nivell polític que es fa des del carrer per tal de respondre al moment que viu el país.

Des de la Crida remarquen que malgrat les actuals circumstàncies, amb el judici al procés i els exiliats polítics, no es pot caure en el desànim i el pessimisme. Geli remarca que la Crida és un moviment que neix amb la voluntat de treballar per un objectiu clar com és la independència de Catalunya, en que hi treballen gent d’origen divers.

La Crida s’articula doncs com un moviment per la república que esdevingui el veritable punt de trobada dels actors polítics i cívics del sobiranisme.

Per això volen propiciar els grans acords de país a nivell nacional i local, per tant de tipus sectorial com electoral i amb el compromís de dissoldre’s un cop s’assoleixi l’objectiu de la República Catalana.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: