Dilluns, 29 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es presenta Sons Penedès, un nou projecte musical de la Fundació Privada la Futura Local

La previsió es fer quatre concerts durant aquest any en diversos municipis de la comarca i a Vilafranca.

El projecte té un doble objectiu, aglutinar tots els concerts solidaris que la fundació organitza per recaptar fons per entitats socials del Penedès i promocionar artistes del mon operístic, líric i del jazz.
El primer acte de Sons Penedès oferirà un concert solidari a l’Ateneu Ordalenc, amb el baríton búlgar Plamen Papzikov i el tenor mexicà Jorge Armando Jasso, aquest diumenge a dos quarts de vuit del vespre.
Es tracta d’un concert a benefici del Centre d’acollida de menors Josep Raventós d’Ordal, centre que ofereix un servei residencial de primera acollida, allotjament i assistència integral a 15 menors estrangers, joves nouvinguts sense referents familiars arribats a la nostra comarca, en concret al municipi de Subirats. Amb la recaptació es pretén adquirir, instruments musicals per fomentar l’intercanvi cultural amb les cultures Siriana i Catalana.
L’acte serà conduït i presentat pel membre de Justícia i Pau, Joaquim Cervera. Justícia i Pau és una entitat cristiana que actua a Catalunya des de l’any 1968 i que té per finalitat la promoció i defensa dels drets humans de les persones i els pobles, la justícia social, la pau i el desarmament, la solidaritat i la protecció del medi ambient.
S’estableix un donatiu de 10 euros, que els interessats podran adquirir en la taquilla de l’Ateneu Ordalenc el mateix diumenge a un quart de vuit del vespre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: