Dijous, 7 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Es presenta a Cal Bolet ‘Espurnes en dansa’, un espectacle de Dansa Lliure

Es presenta a Cal Bolet ‘Espurnes en dansa’, un espectacle de Dansa Lliure

Aquest proper dissabte tindrà lloc a Cal Bolet a les set de la tarda l’actuació de l’espectacle de dansa lliure ‘Espurnes en dansa’.

El grup està format per de ballarines i ballarins de diverses ciutats catalanes que formen part de l’Associació de Dansa Lliure de Catalunya i està dirigit pel professor Artús Porta. L’entrada és lliure i hi ha taquilla inversa a la sortida. A Vilafranca existeix un grup de dansa lliure des de fa 16 anys i cada setmana s’imparteixen classes de dansa a l’Escola Mas i Parera , els dijous de 2/4 de 7 a 2/4 de 9 del vespre.
La Dansa Lliure es basa en que el ballarí o ballarina tingui consciència del seu propi cos, dels seus moviments. Ajuda alliberar les tensions, és una pràctica de coordinació, de reflexes i pretén que es gaudeixi al màxim ballant al so de la música.
L’espectacle Espurnes en dansa consisteix en un muntatge de les coreografies i músiques més habituals de la dansa lliure. Pretén ser un espectacle visual i musical i al mateix temps donar a conèixer aquesta modalitat de dansa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: