Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC fa un anàlisi del barri de Les Clotes i entrega un primer dossier amb propostes de millora

El barri de Les Clotes té mancances en il·luminació, ja que molts carrers estan foscos, trams de carrers per asfaltar de nou.

També altres problemàtiques que es recullen en un primer dossier que des d’Esquerra Republicana s’ha s’ha elaborat amb l’objectiu d’aportar propostes per millorar el barri.
Els republicans, tal com va explicar Jordi Rosell, apunten que el barri pateix una manca d’inversió en l’àmbit de la il·luminació, ja que molts carrers a la nit queden molt a les fosques. Proposen que es prioritzi la instal·lació de llums LED en alguns punts concrets, continuant amb un projecte que ja es duu a terme a altres parts de la vila i que des d’ERC fa anys que es reclama.
En aquest sentit proposen com a exemple il·luminar el pàrquing del carrer Torrelles i l’entrada de l’institut Milà i Fontanals. Així mateix proposen millorar trams del carrer Ponent o de del carrer Sant Jordi, on els arbres tapen la llum dels fanals.
Els republicans també fan referència a la necessitat d’augmentar la seguretat en diferents àmbits de Les Clotes. Per exemple al carrer Progrés demanen al govern municipal que estudiï si és possible dur a terme alguna acció per limitar la velocitat dels cotxes. D’altra banda es proposa també incloure diversos carrers en el proper pla d’asfaltat, sabent que ja s’han dut a terme algunes accions de millora en aquest àmbit.
Juanma Torralba, candidat a la llista republicana i veí del barri, va explicar que un dels objectius que es marca ERC és apropar més l’ajuntament i el treball conjunt amb els barris.
Torralba va explicar que el proper 22 de març de dos quarts de set a dos quarts de nou del vespre es farà una parada al carrer Torrelles per recollir propostes i opinions dels veïns i veïnes.
La portaveu d’ERC Vilafranca, Mònica Hill va recollir totes les propostes d’aquest primer dossier del grup de treball de Les Clotes, unes propostes que considera “assenyades, i assumibles en els propers mesos que responen a les necessitats del dia a dia de la gent que viu al barri”.

ERC

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: