Diumenge, 23 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

‘El chico de la última fila’ ha passat per Cal Bolet amb les entrades exhaurides

Amb text de Juan Mayorga i direcció d’Andrés Lima, ‘El chico de l’última fila’ és una de les propostes teatrals que està triomfant darrerament.

Arribava a Vilafranca, al teatre municipal Cal Bolet, aquest diumenge a la tarda amb les entrades exhaurides, després d’haver passat per altres poblacions amb el mateix èxit que l’ha acompanyat des que es va estrenar a la Sala Becket.

‘El chico de la última fila’ planteja la perillosa relació que s’estableix entre un professor de literatura fastiguejat pel poc nivell del seu alumnat i un dels seus alumnes, a qui descobreix a través d’una de les seves redaccions.

L’obra està protagonitzada per David Bagés, Guillem Barbosa, Arnau Comas, Míriam Iscla, Sergi López i Anna Ycobalzeta.

Els actors Arnau Comas i Sergi López ens explicaven les sensacions variades i complexes que està despertant l’obra entre el públic.

El dramaturg Juan Mayorga defineix ‘El chico de la última fila’ com una obra sobre mestres i deixebles, pares i fills, persones que ja han vist massa i altres que estan aprenent a mirar. També sobre el plaer de saber més de les vides alienes i sobre els riscos de confondre la vida i la literatura.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: