Dimarts, 16 de Juliol de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca acull una prova pilot del programa Let’s Wo+Men

Vilafranca està acollint una prova pilot del programa Let’s Wo+Men per donar eines als joves davant factors de risc social.

La Diputació de Barcelona va escollir dos clubs esportius per desenvolupar una prova pilot amb l’associació Let’s Wo+men. Un equip de rugbi de Sant Boi i el Club Natació Vilafranca. A través del departament d’Esports de l’Ajuntament de Vilafranca en els darrers mesos s’han estat fent diferents sessions de formació, que just han finalitzat aquesta setmana al Complex Aquàtic. Let’s Wo+Men és una associació sense ànim de lucre compromesa amb una transformació social, a través d’un nou model d’equilibri individual i social, impulsant les qualitats innates de la naturalesa femenina i masculina.
La fundadora de l’associació és l’ex-tenista, Marta Pitarch, que va emprendre aquest camí arran de la seva experiència de vida i de la seva maternitat.
Es vol donar resposta a determinades problemàtiques socials a les que està exposada la joventut, a través de l’esport o exercici físic perquè es converteixi en un factor protector davant d’alguns factors de risc com poden ser el sedentarisme, el consum de substàncies, la violència de gènere, el bulling o un model de masculinitat mal entès. El treballa en grups mixtes, i per determinats temes amb grups de nois o de noies.
Els objectius finals del projecte són que els joves aprenguin a connectar amb la pròpia essència, significar el concepte d’èxit per evitar frustracions, desenvolupar un nou model de lideratge i incidir en la prevenció de la salut física i emocional.
Ara han acabat els tallers d’aquesta prova pilot a Vilafranca i properament s’efectuarà una valoració dels resultats que es donarà a conèixer d’aquí a un temps a través d’una roda de premsa.

Enquesta

La privatització de les transmissions castelleres em sembla...

Programació

Ràdio Vilafranca

12:00
La música de la meva vida
Selecció molt personal, d'estils diversos
13:00
Penedès migdia
Informatiu diari
13:30
Penedès migdia
Informatiu diari

Penedès Televisió

12:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
12:30
Copa Penedès TV
Santa Margarida i els Monjos - Subirats
13:00
Al dia Anoia - Penedès - Garraf
Les notícies de la Vegueria Penedès

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: