Dilluns, 22 d'abril de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

VeC retreu a l’equip de govern les presses al voltant del projecte del carrer Comerç

VeC reclama que s’aturi el projecte i es redefineixi completament, incloent un veritable procés de participació ciutadana.

El grup municipal de Vilafranca en Comú va organitzar divendres una xerrada per explicar al local de l’Associació de Veïns del Molí d’en Rovira, la seva oposició al projecte del carrer del Comerç. Una oposició que el grup ha posat de manifest a través de les 17 al·legacions presentades.

Les al·legacions de Vilafranca en Comú qüestionen algunes parts fonamentals de la proposta del govern i denuncien «certes mancances de compliment de la normativa vigent». D’una banda, posen en dubte que el pla no abasti tot el barri i no veuen amb bons ulls la manca de participació ciutadana, tant per part del veïnat del Molí d’en Rovira com el de la resta de Vilafranca. D’altra banda, hi ha al·legacions de caire tècnic al voltant de la deficiència de zones verdes, l’increment de sostre residencial o les càrregues urbanístiques previstes.

El regidor Ramon Arnabat explica que la darrera al·legació demana l’aturada del projecte per «parlar-lo, dialogar-lo i obtenir un consens» al voltant d’una nova proposta. Arnabat retreu les «presses» de l’equip de govern en aquest tema i afirma que, en cas que no s’aturi el projecte i es desestimin les al·legacions, VeC preveu recórrer-ho davant la Comissió d’Urbanisme i “a les instàncies que calgui”.

VeC reclama que s’aturi el projecte i es redefineixi completament, incloent un veritable procés de participació ciutadana i integrant la modificació del carrer del Comerç en un pla de millora global per a tot el barri.

Enquesta

La campanya electoral em pot fer canviar la intenció de vot...

Programació

Ràdio Vilafranca

22:00
A les portes de Troia
Història divulgativa
23:00
Penedès vespre
Informatiu diari

Penedès Televisió

22:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, diumenge
22:30
El taller de l'artista
Jordi Gibert - artista multidisciplinar
22:45
40 hectàrees
Converses

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: