Dilluns, 18 de febrer de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

VeC retreu a l’equip de govern les presses al voltant del projecte del carrer Comerç

VeC reclama que s’aturi el projecte i es redefineixi completament, incloent un veritable procés de participació ciutadana.

El grup municipal de Vilafranca en Comú va organitzar divendres una xerrada per explicar al local de l’Associació de Veïns del Molí d’en Rovira, la seva oposició al projecte del carrer del Comerç. Una oposició que el grup ha posat de manifest a través de les 17 al·legacions presentades.

Les al·legacions de Vilafranca en Comú qüestionen algunes parts fonamentals de la proposta del govern i denuncien «certes mancances de compliment de la normativa vigent». D’una banda, posen en dubte que el pla no abasti tot el barri i no veuen amb bons ulls la manca de participació ciutadana, tant per part del veïnat del Molí d’en Rovira com el de la resta de Vilafranca. D’altra banda, hi ha al·legacions de caire tècnic al voltant de la deficiència de zones verdes, l’increment de sostre residencial o les càrregues urbanístiques previstes.

El regidor Ramon Arnabat explica que la darrera al·legació demana l’aturada del projecte per «parlar-lo, dialogar-lo i obtenir un consens» al voltant d’una nova proposta. Arnabat retreu les «presses» de l’equip de govern en aquest tema i afirma que, en cas que no s’aturi el projecte i es desestimin les al·legacions, VeC preveu recórrer-ho davant la Comissió d’Urbanisme i “a les instàncies que calgui”.

VeC reclama que s’aturi el projecte i es redefineixi completament, incloent un veritable procés de participació ciutadana i integrant la modificació del carrer del Comerç en un pla de millora global per a tot el barri.

Enquesta

El judici als independentistes farà que la imatge d'Espanya…

Programació

Ràdio Vilafranca

09:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
12:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
13:00
Penedès migdia
Informatiu diari

Penedès Televisió

09:00
Territori contemporani
Programa sobre art i cultura
09:30
Coses de salut
Alzheimer / Al·lèrgies alimentàries
10:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Sergi Ansón.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: