Dilluns, 22 d'abril de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Un caçador va caure en un pou abandonat als Monjos

Aquest diumenge, 3 de febrer,a quarts de nou del matí un caçador de 68 anys veí de Santa Margarida i els Monjos va caure en un pou de 6 metres de profunditat a prop de la Masia Hill.

És una masia abandonada i en runes dins del terme municipal de Santa Margarida i els Monjos. El seu gos el va anar a buscar i en ser vist per altres caçadors, aquests quan el van reconèixer van trobar estrany veure’l tot sol. Així que es van posar a cridar al seu propietari sense trobar resposta. Acte seguit van trucar a la família per alertar que si el gos estava sol podia ser perquè alguna cosa li hagués passat al seu propietari.

Els familiars els van proposar que li diguessin al gos, de nom Troc, que li diguessin “on està el papa”. Ho van fer i el gos es va portar fins al pou. Allà van trobar al caçador i mentre intentaven extreure’l van arribar els serveis de protecció civil dels Monjos que van activar el 112.

A causa de la dificultat d’accés al camí per part de l’ambulància van evacuar al ferit fins al Castell de Penyafort, on hi havia policia local i on va aterrar un helicòpter per endur-se’l cap a l’hospital. El caçador ferit va ser atès amb dues costelles fisurades i diverses contusions.

Enquesta

La campanya electoral em pot fer canviar la intenció de vot...

Programació

Ràdio Vilafranca

20:00
Bona música
Programa musical
21:00
L'estimada immortal
Michael Tippett (1905-1998) - Un músic humanista, pacifista i espiritual
22:00
A les portes de Troia
Història divulgativa

Penedès Televisió

20:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, dissabte
20:30
Els esports. Entrevista
Ylenia Sánchez - àrbitre de futbol
21:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, dissabte

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: