Dilluns, 29 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Subirats organitza el proper 10 de març la seva primera cursa de la Dona

Des de la Regidoria d’Esports, amb motiu del dia internacional de les dones, s’ha organitzat la 1a Cursa de la dona de Subirats que es durà a terme el proper diumenge 10 de març a les 11 del matí.

La cursa, que es podrà fer caminant, corrent o participant com a voluntària, té un recorregut d’aproximadament 5 Km per camins i corriols d’Ordal. Tant la sortida com l’arribada serà a la pista poliesportiva d’Ordal.

Les inscripcions són gratuïtes i les participants tindran una samarreta de regal. Per inscriure’s cal omplir el formulari que trobareu a la pàgina web de l’Ajuntament. Les inscripcions a través del formulari online es tancaran el divendres 8 de març o quan s’assoleixin les 200 inscripcions. La talla de la samarreta només es podrà triar fins l’1 de març. Totes les inscripcions posteriors quedaran subjectes a les talles disponibles.

La participació de la cursa és exclusiva per al gènere femení i està oberta a totes les edats (les participants menors de 14 anys hauran d’anar acompanyades de la mare o tutora legal i tenir signada una autorització
per poder participar). No hi haurà ni classificacions ni control de temps i es recomana participar amb la samarreta de la cursa. Les participants trobaran avituallament a l’arribada.

La normativa de la cursa així com el recorregut està disponible a la web de l’Ajuntament www.subirats.cat/cursadeladona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: