Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Inscripcions obertes al sopar de commemoració a Olèrdola del Dia Internacional de la Dona

Inscripcions obertes al sopar de commemoració a Olèrdola del Dia Internacional de la Dona

L’acte es convoca a Sant Pere Molanta el dissabte 16 de març i l’obrirà una conferència a càrrec de la mestra Mercè Garcia. Es poden fer les inscripcions fins el dia 12.

Per tercer any consecutiu l’Ajuntament d’Olèrdola organitza un acte de commemoració del Dia Internacional de la Dona. Per evitar coincidir amb les rues de Carnaval convocades al municipi, aquest any l’acte no es farà durant la setmana del 8 de Març, sinó que s’ha programat la setmana següent. Serà el dissabte 16 de març, a partir de les 8 del vespre, al local de la Societat Principal Unió de Sant Pere Molanta.

Es manté la pauta dels dos darrers anys i s’organitza una xerrada a càrrec d’una dona del municipi que s’hagi significat per la seva vàlua professional i compromís amb Olèrdola. Aquest any pronunciarà la conferència la mestra Mercè Garcia, que serà presentada per l’enòloga Irene Alemany, protagonista de l’acte de l’any passat.

Després se serveix un sopar obert a tothom. Al preu de 10 euros, els tiquets del sopar es poden adquirir fins el dimarts 12 de març en els establiments del municipi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: