Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Èric Vinaixa actua a l’Auditori en el primer concert del Barnasants a Vilafranca

Aquest divendres a dos quarts de nou del vespre continua la temporada de música a l’Auditori Municipal de Vilafranca amb Èric Vinaixa i el seu darrer treball ‘Caos a mig camí’.

El concert del músic de Miravet s’inclou dins la programació del festival de cançó d’autor Barnasants a l’Alt Penedès en el primer cop que arriba a Vilafranca.

‘Caos a mig camí’ és el cinquè disc d’Èric Vinaixa, el seu tercer treball en solitari. El disc és el més ambiciós quant a composició, producció, arranjaments i interpretació. Un treball on fa un pas més enllà en el seu gust pel preciosisme, l’emoció, la intimitat, la sensualitat, la varietat de colors i la intensitat, i que no deixa de ser l’evolució natural dels seus treballs anteriors.

Amb un llenguatge propi hereu de les seves arrels pop, rock, blues, soul i d’autor més vintage, ‘Caos a mig camí’ ens parla a cor obert de les reflexions vitals d’un músic i recull la seva manera de veure el món.

Vinaixa va iniciar la gira a finals de l’any 2017 i en fa un balanç molt positiu fins al moment.

El músic atribueix aquesta bona resposta del públic a que les cançons parlen d’emocions que compartim però que no solem expressar.

La programació del Festival Barnasants al Penedès presenta en aquesta edició una proposta musical de sis concerts a les poblacions de Gelida, Subirats, Sant Llorenç d’Hortons i Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: