Dimarts, 28 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots comencen assajos el mes de març

Els de Cal Noi-Noi encenten la temporada 2019 amb els assaigs oficials a partir de divendres i amb les primeres actuacions ja aquest mes de març.

Aquest divendres 1 de març el Xicots comencen oficialment els assajos de la temporada 2019, tot i que ja fa dues setmanes que es van reprendre els assajos de “massoques” per a tots aquells castellers i castelleres que no podien esperar als oficials.

Així, es faran assajos generals els dilluns a 2/4 de 9 del vespre centrats en torres i pilars; el dimecres a les 9 del vespre i els divendres a les 10 de la nit. Els assaigs de canalla seran els dimecres a 1/4 de 8 del vespre i els divendres a 3/4 de 8 del vespre.

La pretemporada pels Xicots comença el mes de març amb la diada femenina a les “Heroïnes Anònimes” el diumenge dia 10 a la Plaça Milà i Fontanals, i el diumenge 17 a Pacs del Penedès.

També esmentar que el cap de setmana passat un grup de Xicots i Xicotes van participar al 18è Torneig Intercasteller de Futbol, edició organitzada pels Castellers de Berga, i que va aplegar una gran afluència de participants i seguidors.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: