Dimarts, 16 de Juliol de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca desplaçaran 180 persones al seu viatge a Califòrnia

Els Castellers de Vilafranca seran a Califòrnia del 7 al 14 d’octubre.

Les actuacions més destacades del viatge les faran a la ciutat de San Francisco, on tenen previst allotjar-s’hi. L’objectiu del viatge és compartir i donar a conèixer la cultura catalana arreu del món, tal com han fet en altres ocasions els vilafranquins. Els Verds ja tenen contractats 180 bitllets d’avió d’anada i tornada, de manera que desplaçaran als Estats Units 180 persones entre castellers, músics, acompanyants de la canalla i premsa. Ara, la colla està treballant per quadrar les actuacions de l’estada en col·laboració amb empreses, entitats i ciutadans catalans amb presència a Califòrnia.

El viatge a Califòrnia va ser un dels titulars més destacats de l’assemblea general de socis i sòcies que es va celebrar aquest passat dissabte a la tarda a Cal Figarot. Des que es va anunciar, els Verds han rebut oferiments per col·laborar en la seva estada.

Aquest serà el primer viatge intercontinental que fan els Castellers de Vilafranca des que el 2015 van visitar Xangai, a la Xina. Els Verds també han exportat els seus castells a països com Xile, la Índia o alguns estats europeus. De fet, aquesta no serà la primera vegada que viatgen als Estats Units, ja que l’any 2012 van visitar Nova York per fer-hi les seves construccions.

Enquesta

La privatització de les transmissions castelleres em sembla...

Programació

Ràdio Vilafranca

13:00
Penedès migdia
Informatiu diari
13:30
Penedès migdia
Informatiu diari
14:00
Notícies en xarxa
Informació general

Penedès Televisió

13:00
Al dia Anoia - Penedès - Garraf
Les notícies de la Vegueria Penedès
13:30
Tertúlia d'actualitat
Debat amb experts penedesencs
14:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: