Diumenge, 21 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Grup de Mestres de l’Alt Penedès organitza un concurs de microrelats

El Grup de Mestres de l’Alt Penedès organitza un concurs de microrelats

El concurs té l’objectiu de promoure la reflexió sobre l’educació.

Des d’aquest primer cap de setmana del mes de febrer està obert el termini de presentació de treballs a un nou concurs literari promogut pel Grup de Mestres de l’Alt Penedès. Joan Sàbat i Conxa Sànchez, han donat més detalls de la propsta. El concurs l’han titulat “És la tribu la que educa”, inspirant-se en un vell proverbi africà, fent-se ressò del fet que és tot el conjunt de la societat el que influeix en l’educació de les persones.

El cartell anunciador del concurs és obra de les il·lustradores Dolors Rovira i Mònica Soy.

El concurs s’adreça als majors de 16 anys i té l’objectiu fomentar la reflexió i l’intercanvi d’idees al voltant de l’educació des d’una perspectiva àmplia, tant de l’escola, com de l’àmbit familiar, xarxes socials o mitjans de comunicació.

Els treballs han de tenir un màxim de 300 paraules i s’han de presentar fins el 17 de març a la direcció de correu electrònic

El veredicte es donarà a conèixer el 10 d’abril i s’escolliran els quatre millors relats. Un dels premis serà la màxima difusió, publicant-se el 12 d’abril als setmanaris La Fura i El 3 de Vuit, acompanyats d’il·lustracions realitzades per alumnes de l’institut Milà i Fontanals.

També es radiaran en el transcurs de la programació de Ràdio Vilafranca durant la setmana del 22 al 26 d’abril, coincidint amb Sant Jordi. També hi haurà abonaments i entrades per diferents activitats culturals i un lot de llibres.

La junta del Grup de Mestres està integrada des de fa dos anys per 4 mestres jubilats, que han volgut mantenir viva l’entitat, amb l’objectiu que properament pugui sorgir una nova junta de mestres en actiu. El seu propòsit és organitzar actes d’interès pels professionals del món educatiu. Mantenen, per exemple, el Dia del Mestre, aquest any passat amb una conferència de David Bueno sobre la neurociència.

Des del Grup de Mestres també s’ofereixen tallers d’activitats extraescolars a les escoles de l’Alt Penedès.

Totes les activitats i les bases del nou concurs de microrelats es poden consultar al seu blog.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: