Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El 4 de març torna la línia L2 del bus urbà de Sant Sadurní

El 4 de març torna la línia L2 del bus urbà de Sant Sadurní

A finals de febrer finalitza la prova pilot del servei a demanda. Amb les dades recollides s’estudiaran les properes millores actuacions per optimitzar el servei de bus.

A partir del proper dilluns 4 de març es torna a posar en funcionament el servei habitual de bus urbà a Sant Sadurní, amb la incorporació de totes les parades de la línia L2, després que la prova pilot de tres mesos del bus a demanda finalitzi aquest mes de febrer.

Aquesta proposta ha permès posar durant aquests mesos un segon vehicle, de dimensions més petites, a disposició dels viatgers. Els usuaris han pogut sol·licitar directament el servei de bus a través d’una aplicació al mòbil, o bé trucant a un número de telèfon, per cobrir itineraris que tenien origen o arribada en alguna de les parades de la línia L2.

En paral·lel, la línia principal, la L1, ha pogut ajustar durant aquest període el seu recorregut i ha avançat horaris pel fet de no cobrir les parades ampliades de la línia L2. Amb totes les dades obtingudes durant aquest termini en relació al funcionament del servei i les demandes realitzades pels usuaris, l’Ajuntament de Sant Sadurní, amb el suport de l’AMTU (Associació de Municipis per a la Mobilitat i el Transport Urbà) elaborarà un informe que permeti definir les properes millores i actuacions per optimitzar el servei de bus.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: