Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

CCOO treballa per fer efectiu el compliment dels acords salarials

Comissions Obreres treballa en una assemblea a l’Alt Penedès l’alineació del sindicat per la negociació col·lectiva.

CCOO de Catalunya està celebrant diverses assemblees territorials per fer efectiu el compliment dels acords en matèria salarial i seguir treballant per la modificació de la reforma laboral i la millora del sistema públic de pensions.

La setena assemblea de delegats i delegades tenia lloc aquest dimecres al matí a la sala d’actes de l’Escorxador de Vilafranca amb la participació d’una vuitantena de persones.
La secretària de Comunicació Integral i Finances i portaveu de CCOO Catalunya Montse Ros va ser l’encarregada d’explicar les línies de la negociació col·lectiva que s’ha compromès a aplicar el sindicat. Unes línies que reclamen 14.000 euros anuals de salari com a mínim, pujades salarials superiors al 2% i plans d’igualtat.

Segons Ros, CCOO està obtenint un resultat «esperançador» en les eleccions sindicals: és la primera força de Catalunya i un 78% dels nous delegats són dones. A l’Alt Penedès, CCOO compta amb 430 delegats i delegades i també creix la presència femenina.
Ho explica el secretari general de CCOO del Baix Llobregat – Alt Penedès – Anoia i Garraf Josep Maria Romero.

Sobre la convocatòria de vaga d’aquest 21 de febrer, el sindicat no creu que la vaga sigui l’eina adequada per protestar contra el judici als dirigents del procés independentista.

Pel que fa a la mobilització prevista pel 8 de març i promoguda pels moviments feministes, el sindicat està promovent aturades de dues hores en cada torn i una «expressió important» en les concentracions que es faran a les 12 del migdia davant dels Ajuntaments i centres de treball.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: