Divendres, 24 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Anna Roig torna als escenari amb l’Àlex Cassanyes Big Band Project

Anna Roig i Àlex Cassanyes Big Band Project han obert la temporada de l’Auditori amb l’estrena de l’espectacle «La Tendresse»

No va ser una sorpresa que l’Auditori de Vilafranca quedés ple de gom a gom aquest diumenge en l’estrena del nou espectacle de l’Anna Roig, entre d’altres motius, perquè les entrades ja feia setmanes que s’havien esgotat. Segurament també pel fet que l’Anna Roig portés tant de temps fora dels escenaris i molt probablement també per la curiositat d’escoltar la barreja d’una big band amb la tendra veu de l’Anna Roig i la cançó francesa.

Acabada la primera cançó la cantant sadurninenca explicava que fa dos anys va descobrir la música de l’Àlex Cassanyes a l’Auditori de Vilafranca. Arran de l’emoció d’aquell concert va començar el camí del seu retorn al món de la música.

En el darrer any l’Anna Roig i l’Àlex Cassanyes han estat treballant en aquest projecte que s’ha estrenat ara al mateix auditori on va néixer la idea. «La Tendresse» és un homenatge a la cançó francesa, amb cançons de Jacques Brel, Claude Nougaro, o Barbara, entre d’altres, arranjades per a big band. Cançons que no guarden un ordre cronològic, ni lògic, però que tenen de fons la tendresa.

La proposta presenta 14 músics, un director i una intèrpret sobre l’escenari amb la unió entre les cançons franceses que més agraden a Anna Roig i les composicions de l’Àlex Cassanyes.

Una nova sonoritat que fa de «La Tendresse» un homenatge a la cançó francesa.

Després de l’estrena a Vilafranca comença una gira que de moment passarà per Vilanova, el dia 10 de febrer, Igualada, el dia 16, al març a Banyoles, a l’’abril a Olot i al juliol a Pujalt.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: