Diumenge, 28 de Febrer de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Winebs prepara un nou curs sobre exportació i una jornada sobre canvi climàtic

S’oferirà un curs d’un any de durada centrat en l’exportació; i un cicle de sis sessions formatives sobre el canvi climàtic i els seus impactes en el territori i la producció vinícola.

La direcció de Winebs ha presentat dues noves formacions que properament s’impartiran al centre. D’una banda, sot el títol «Com començar a exportar» s’ofereix un curs de pràcticament un any de durada amb formació i acompanyament eficaç per a l’exportació i participació d’una fira. S’adreça a empreses que no han participat de processos d’exportació, a cellers petits/mitjans que volen començar a exportar, graduats en Marketing, ADE, i persones amb experiència professional interessades a especialitzar-se en l’exportació vitivinícola. El curs començarà el proper mes de març i les inscripcions són obertes a http://thewinebs.vilafranca.cat.
D’altra banda «Canvi Climàtic, riscos i oportunitats per al sector vitivinícola» és una nova formació que té per objectiu formar i sensibilitzar els assistents sobre les característiques del canvi climàtic i els impactes en el territori i la producció vinícola. S’iniciarà el mes de març amb la intervenció de la Doctora Manola Brunet, presidenta de la Comissió de Climatologia (CCl) de l’Organització Meteorològica Mundial (OMM), i de Miquel Agustí Torres. Després entre finals de març i mitjans d’abril es faran les 6 sessions formatives del curs. Es pot trobar més informació a la web de la Wine Business School.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: