Dimecres, 22 de Gener de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Unió de Pagesos demana que els tractors puguin circular en tots els trams de la C-15

Unió de Pagesos demana que els tractors puguin circular en tots els trams de la C-15

Unió de Pagesos demana, en les al·legacions al projecte de millora general i condicionament de la C-15, que les obres d’aquesta carretera tinguin en compte que hi puguin circular els tractors i vehicles agrícoles en tots els trams.

Tot i que el projecte de traçat inclou solucions, a proposta del sindicat, per a les deficiències dels punts concrets de Sant Miquel d’Olèrdola, Font-Rubí i la via de servei entre Sabanell i Sant Pere Riudebitlles, Unió de Pagesos reclama que també es trobi una solució per a diversos punts i trams que no s’han tingut en compte. Entre aquests, la rotonda de Les Casetes, a Torrelavit, en direcció a Igualada, estreta i amb poca visibilitat, i el camí lateral de Sabanell en direcció a Vilafranca, amb la caçada per sota de la calçada de la C-15 de les finques llindants que provoca inundacions quan plou.

Pel que fa a aquests trams, el sindicat també demana l’adequació dels entradors a les vinyes des del camí de servei, que en alguns casos tenen pendents no adequades per als tractors.

En les al·legacions, Unió de Pagesos reclama que també es trobi una solució per al tram entre Sant Pere Riudebitlles i Igualada, ja que el projecte no preveu cap condicionament perquè hi puguin circular tractors. L’única obra proposada per aquest tram és l’arranjament del camí antic que passa pel mig del poble.

Tenint en compte que quan les totes obres de la C-15 estiguin acabades Territori ja no atorgarà els permisos temporals en l’època de la verema i de la collita de cereal perquè hi puguin circular els tractors, si el tram anterior no s’adequa amb aquesta finalitat, els tractors hauran de tornar a passar pel camí antic, amb tots els inconvenients que això comporta, com l’augment del temps del trajecte, el risc de la circulació i l’increment dels costos per a la pagesia.

Unió de Pagesos també demana a Territori que s’estudiïn alternatives i millores al pas de vehicles agrícoles que no hagin de comportar necessàriament l’execució de nous traçats sinó la millora dels existents.

Programació

Ràdio Vilafranca

21:00
Llegir per sentir
Clara Fons Duocastella sobre 'Malala Yousafzai'
21:30
Parlem d'hoquei
L'actualitat de l'hoquei comarcal, amb Josep Gumà
22:00
High Fyah Risk
Música jamaicana, amb Eloi Sendrós i Dídac Inglés

Penedès Televisió

21:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
21:30
Pica lletres
Institut Eugeni d'Ors B (Vilafranca) - Escola Camp Joliu A (L'Arboç)
22:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: